Share
Voorvertoning

Hallo abonnee,

Het zijn heftige tijden. Zowel privé als zakelijk. Ook voor mij. Zorgen om ouders. Beiden hebben een zwakke gezondheid. Zorgen om m'n bedrijf. Alle opdrachten zijn gecanceld. Alle cursussen en workshops die gepland stonden, zijn door mijzelf afgezegd. Hoe straks verder? Soms ben ik wat aan het hoesten en denk ik: "het zal toch niet?".

En dan heb ik nog het geluk dat ik in het bos woon. Ik kan dus lekker naar buiten en een extra grote ronde met de hond wandelen met dit mooie weer. Stel me dan voor hoe het voor mensen is die met kleine kinderen op een flatje zitten.....

Vooral voor hen heb ik iets bedacht. Anderen die mee willen doen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Eenmalig mag je je nu ook als niet-cursist gratis aanmelden voor de besloten Facebookgroep die er is voor cursisten van Stapfoto. Dat doe je hier: Stapfoto-Facebookgroep voor cursisten

Vervolgens pak je je camera en leg je vast wat de Coronacrisis voor jou betekent. Zit je thuis met een partner die ook thuiswerkt en drie kinderen nu? Loop je tegen lege schappen in de supermarkt aan? Wandel je met de hond van iemand die in quarantaine zit? Werk je zelf in de zorg en maak je je zorgen over wat komen gaat? Maak je mondkapjes? Doe je boodschappen voor je oudere buren? Zit je in quarantaine? Fotografeer het!

Juist dit zijn straks de meest kostbare foto's als de crisis voorbij is. Ik heb een periode gehad dat ik geen "kiekjes" maakte. iedere foto moest vooral 'mooi' zijn. Tot de komst van de smartphone me daar gelukkig weer van af hielp. En echt, die kiekjes van het alledaagse leven die ik toen maakte (en nog steeds maak), zijn zo ontzettend waardevol!

Plaats de gemaakte foto's in de besloten Facebookgroep die er is voor de Stapfoto cursisten. Die ik nu dus eenmalig gratis open stel voor alle nieuwsbrieflezers. Als er genoeg foto's geplaatst worden, zal ik er een collage van maken die we dan ophangen tijdens de expositie die ik samen met de Stapfoto vakgroep in Apeldoorn houd dit jaar. Met naamsvermelding van de makers natuurlijk ;-).

Ik zal aftrappen met de foto van een videovergadering die we hielden met ondernemers waar ik iedere twee weken mee samen kom (met toestemming geplaatst). Bijzondere ervaring!

Zorg goed voor jezelf en anderen in deze tijd!

Liesbeth van Asselt



www.stapfoto.nl

info@stapfoto.nl

06-1316 2430
Stapfoto, Dellenparkweg 6 , 8161 AP Epe, Nederland



Email Marketing door ActiveCampaign