Share
Voorvertoning

Hallo abonnee,

We mogen weer!
Yeaaahhhh! Ik mag weer workshops geven! Wel gehoopt, niet verwacht.... Voor degenen die zich inschreven voor de workshop Creatieve technieken op 29 januari betekent dit dat de workshop door kan gaan (tenzij we over 10 dagen weer anders horen). Wel onder voorwaarde van een aantal regels, maar ik ben blij! Degenen die zich ingeschreven hebben voor deze workshop krijgen alle informatie via de mail van me.

Omdat er zoveel vraag was naar deze workshop over Creatieve technieken, heb ik een extra datum voor deze workshop ingepland op 5 maart. Let op: het maximum aantal deelnemers is en blijft zes, dus wil je meedoen, schrijf je dan snel in om niet weer achter het net te vissen.

Voor alle andere workshops had ik voor de zekerheid alleen data op de website gezet in april. Maar... taaadaaa, ik had al wel eerdere data vrij gehouden in mijn agenda! Dat betekent dat je ook in februari alweer leuke, gezellige en leerzame workshops kunt volgen. In kleine groepjes, dus veilig en met veel persoonlijke aandacht. Deze data staan inmiddels op de website. Ik zet ze ook even hieronder.

Creatief bezig in Photoshop
Om jullie ook in januari al een creatieve impuls te geven, heb ik een video opgenomen waarin ik uitleg hoe ik het 'Picasso-portret' gemaakt heb. De link naar die video vind je hier en ook onderaan deze nieuwsbrief. Veel kijk- en Photoshop plezier!

Creatief bezig in de praktijk
De tijd die door de lockdown vrij kwam, heb ik nuttig besteed door verschillende workshops een upgrade te geven.  

Wat er nu gepland staat:
Tijdens de workshop Rook, gekleurd licht en gobo's
gaan een zaterdagmiddag helemaal uit ons dak qua creativiteit! Deze workshop vindt plaats op zowel 12 februari als 23 april. Over een paar weken kun je dus al o.a. foto's maken zoals je hieronder ziet. Echt supergaaf om te doen!

Wil je leren hoe je met simpele middelen fantastische foto's kunt maken? Ben je niet bang voor een beetje knutselwerk om unieke foto's te kunnen maken die niemand anders maakt? Dan is deze workshop iets voor jou!

PS: het knutselwerk voor deze workshop heb ik al voor je gedaan, zodat je zoveel mogelijk aan fotograferen toe komt.... Ik laat je zien hoe je het thuis zelf na kunt maken met in de meeste gevallen heel simpele huis, tuin en keuken spullen.

De klassieker Lightpainting vindt plaats op de avonden van 22 februari en 20 april. Het is de workshop waar we met simpele middelen tot de meest waanzinnige foto's komen. Je maakt foto's van situaties die je in de werkelijke wereld nooit zult zien..... Dat is wat lightpainting zo bijzonder maakt!

Tijdens deze workshop ga je echt zelf aan de slag met lightpainten. Natuurlijk maak je mooie foto's van de paintings die ik maak tijdens de instructie. Maar het grootste deel van de workshop ben je in een groepje van drie zelf aan de slag met painten. Roulerend paint de een, terwijl de andere twee aan de knoppen staan. Je mag daarvoor mijn lightpaint spullen gebruiken, om zo zelf te ervaren hoe het werkt. Daar leer je het meest van! Ik laat je ook zien hoe je thuis zelf goedkoop en simpel zelf de lightpaintspullen kunt maken waar je deze avond mee werkt.

Misschien heb je mijn cursus Lightpainting op de Photofacts Academy gezien en wil je nu zelf onder mijn begeleiding oefenen? Dan is dit je kans!



De workshop Flash & lightart wordt gegeven op 26 februari en op 9 april. Tijdens deze workshop leer je op een speelse manier hoe je flitser werkt.
Deze workshop vindt indien mogelijk plaats op een urbanlocatie.

Veel mensen vinden de flitser een moeilijk en eng ding. Reden om hem dan maar in de kast te laten liggen. Maar dat is toch hartstikke jammer!

Alleen met een flitser kun je bijvoorbeeld onderstaande foto maken. Zonder flitser is dat onmogelijk. Tijdens deze workshop gaan we veel van dit soort foto's maken. Foto's die zonder flitser niet te maken zijn. Zodat je echt de toegevoegde waarde van een flitser leert kennen. En de mensen die mij kennen, weten dat ik alles op een Jip en Janneke manie

Heb je nog geen flitser? Geen probleem! Ik heb voldoende leen-flitsers.



De workshop
Blacklight die op 16 april gegeven wordt, is uniek in Nederland. We werken met een model wat 'beschilderd' is met UV make-up, wat oplicht onder speciale UV-lampen. Met echt een supertof resultaat!

Moeilijk? Helemaal niet! Leuk om te doen? Hartstikke leuk! Wie wil nou niet lekker kliederen met verf en meel? Om er vervolgens gave foto's van te maken?

Pak je kans! Zoals het er nu naar uitziet wordt deze workshop in 2022 maar eenmaal gegeven! En al voordat hij op de website kwam, waren er inschrijvingen, dus er is nog beperkt plaats.


Zijn jullie er nog na mijn enthousiaste lawine van vernieuwde workshops? Ik verheug me er zo op om weer samen met jullie aan de slag te mogen! Volgende keer weer een nieuwsbrief met een uitgebreide uitleg over een bepaalde techniek hoor ;-).

Voor nu heb ik die uitleg opgenomen in een video. Ik laat je hierin zien hoe je onderstaand Picasso portret in Photoshop kunt maken.
Ik hoop jullie snel allemaal weer te zien! Tot die tijd: blijf gezond!
Hartelijke groet,

Liesbeth van Asselt



www.stapfoto.nl

info@stapfoto.nl

06-1316 2430
Stapfoto, Dellenparkweg 6 , 8161 AP Epe, Nederland



Email Marketing door ActiveCampaign